EL NOSTRE CAMPUS
D'FP DE SANITAT A MADRID

Estudiar una FP de branca sanitària a Madrid amb totes les garanties i una titulació oficial i homologat està al teu abast gràcies als nostres tres campus: l'Institut Superior de Formació Sanitària, ubicat a Alcobendas; l'Institut Superior d'FP en Emergències i Protecció Civil, a Arganda del Rey; i l' Institut Superior de Formació Professional Sanitària de Sant Sebastià dels Reis.

CICLES FORMATIUS DE GRAU MITJÀ A MADRID

La nostra oferta de graus mitjans de sanitat et preparà per a l'obtenció d'un títol oficial de tècnic.


CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR A MADRID

Tenim un ampli ventall de cursos de grau superior de sanitat a Madrid, amb els quals obtindràs un títol homologat de tècnic superior, que t'obrirà encara més portes a ofertes laborals de major categoria.


CICLES DE DOBLE TITULACIÓ FP SANITÀRIA A MADRID

Per a la formació sanitària més completa, els nostres instituts d'FP a Madrid t'ofereixen cicles de Doble Titulació amb els quals obtindràs dos títols oficials en menor temps, formant-te en un perfil multidisciplinar.


MÀSTER SANITARI A MADRID

Obté una FP de branca sanitària especialitzada gràcies al nostre cicle de màster de Disseny CAD i Ceràmica Dental a Madrid.

Máster de Sanidad en Madrid

SOBRE ELS NOSTRES INSTITUTS
D' FP A MADRID


L'Institut Superior de Formació Professional Sanitària ubicat a Alcobendas està proveït de l'última tecnologia per a garantir la docència sanitària dels nostres alumnes. Compta amb més de 4.000 m² de múltiples laboratoris, gabinets bucodentals, aules-taller, biblioteques i sales d'informàtica. Així mateix, Claudio Galeno també disposa de l'Institut Superior d'FP en Emergències i Protecció Civil a Arganda del Rey, format per 9.000 m² d'aules equipades amb l'última tecnologia i un camp de maniobres annex destinat a la preparació pràctica.

A aquests dos centres s'uneix la nostra més recent obertura, l'Institut Superior de Formació Professional Sanitària de Sant Sebastià dels Reis, que obre les seves portes el curs 2020/2021. Més de 5.500 m² d'instal·lacions entre les quals es troben multitud d'aules destines a la docència, laboratoris TAC i Radiologia, Bioquímica, Microbiologia i Dietètica. gabinets d'Higiene Bucodental, aules completament equipades per cursar el cicle de Grau Mitjà en Infermeria, així com biblioteques i aules d'informàtica.

Institutos FP Madrid

LOCALITZACIÓ DEL NOSTRE
CAMPUS SANITARI A MADRID

Institut Superior d' FP Sanitària Claudio Galeno
Alcobendas – Madrid

Avd. Doctor Severo Ochoa, 53 – 28100 Alcobendas (Madrid)

911 59 99 57

Institut Superior d' FP en Emergències i Protecció Civil
Arganda – Madrid

C/Bronze, 29 – 28500 Arganda del Rey (Madrid)

910 88 34 38

Institut Superior d' FP Sanitària Claudio Galeno
Sant Sebastià dels Reis – Madrid

Avinguda de Fuente Nueva, 5 – 28703 San Sebastián de los Reyes (Madrid)

917 37 47 15

CONEIX ELS NOSTRES ALTRES INSTITUTS
D'FP SANITÀRIA

A Claudio Galeno tenim diversos instituts de formació professional amb instal·lacions avantguardistes repartits pel territori espanyol.

Institutos FP Murcia
Múrcia

Campus FP Sanitària Múrcia

A la Regió de Múrcia, Claudio Galeno compta amb tres Instituts de Formació Professional Sanitària enfocats a desenvolupar el teu potencial a nivell professional i personal.

Institutos FP Valencia
València

Campus FP Sanitària València

Claudio Galeno compta amb un Institut Superior de Formació Professional Sanitària a València i disposa de l'oferta formativa més atractiva de la Comunitat Valenciana.

Institutos FP Sevilla
Sevilla

Campus FP Sanitària Sevilla

Claudio Galeno compta amb un nou Institut Superior de Formació Professional Sanitària a la ciutat de Sevilla. Amb ell, Claudio Galeno amplia la seva oferta formativa i es posiciona com a líder en ensenyament sanitari a Andalusia.

Institutos FP Barcelona
Barcelona

Campus FP Sanitària Barcelona

Nou centre educatiu proveït de 5.400 m² de novedoses instal·lacions i la tecnologia més avantguardista. Disposem de maquinària sanitària novedosa i individual per a cada alumne garantint l'excel·lència educativa. L'institut compta amb espais totalment equipats compostos per aules taller, laboratoris, sales de pràctiques, aules TIC i salons d'estudi.


PREGUNTES FREQÜENTS

¿Tens qualsevol pregunta sobre el nostre Campus d'FP Sanitari a Madrid?

¿O sobre com localitzar els nostres instituts? Et deixem algunes dades de direcció i com arribar que poden ser d'utilitat perquè triïs quin centre de formació professional a Madrid s'ajusta més a tu.

check-question

¿Com contacte amb l'Institut Superior d'FP Sanitària Claudio Galeno Alcobendas?

La direcció de l'Institut Superior d'FP Sanitària Claudio Galeno de Alcobendas és Avd. Doctor Severo Ochoa, 53 – 28100 Alcobendas (Madrid). El telèfon és el 91 159 99 57, en el qual resoldrem tots els teus dubtes sobre les instal·lacions, professors i l'accés per cotxe o transport públic a la Comunitat de Madrid.


check-question

¿Com contacte amb l'Institut Superior d'FP en Emergències i Protecció Civil Arganda?

La direcció de l'Institut Superior d'FP en Emergències i Protecció Civil Arganda és C/Bronze, 29 – 28500 Arganda del Rey (Madrid). El telèfon és el 91 088 34 38, on t'atendrem qualsevol consulta sobre el propi institut, el professorat i com accedir a les instal·lacions.


check-question

¿Com contacte amb l'Institut Superior d'FP Sanitària Claudio Galeno San Sebastián de los Reyes?

La direcció de l'Institut Superior d'FP Sanitària Claudio Galeno San Sebastián de los Reyes és Avinguda de Fuente Nueva, 5 – 28703 Sant Sebastià dels Reis. Al telèfon 917 374 715 resoldrem qualsevol consulta sobre tot tipus de tràmits, les instal·lacions i com arribar a les instal·lacions.