Obté el teu títol oficial i homologat a distància. Estudiar una formació professional sanitària mai va ser tan fàcil.


Convenis amb més de 1.500 empreses líders sanitàries

Alumnos de FP Sanidad a distancia

90% d' alumnes
contractats

Plataforma virtual de FP Sanidad a distancia

Plataforma virtual
fàcil i intuïtiva

Tutores profesionales FP Sanidad a distancia

Tutors professionals
sanitaris en actiu

Cicles de Grau Mitjà a Distància

La Formació Professional de Grau Mitjà a distància ha experimentat, durant les últimes dècades, un auge important per donar resposta a la demanda del mercat laboral.


Cicles de Grau Superior a Distància

La Formació Professional de Grau Superior a distància incrementa i condiciona les habilitats i els coneixements per als futurs professionals del sector. I a més accedeix directament a la universitat amb convalidació de crèdits.


UNA NOVA FORMA D'ESTUDIAR


A Claudio Galeno hem pensat en una formació més flexible per a tu, sense descuidar l'atenció personalitzada del nostre professorat. Ara pots estudiar un cicle d'FP de Grau Mitjà i de Grau Superior a distància.

El títol que obtindràs a Claudio Galeno en cursar el teu FP a Distància té la mateixa validesa en tot el territori nacional en tractar-se d'estudis a distància reglats pel Ministeri d'Educació i Formació Professional.

Donades les característiques de la Formació Professional, en ser estudis oficials, és requisit imprescindible realitzar exàmens presencials a la comunitat on t'hagis matriculat, acudir en algunes ocasions a tallers al teu institut i realitzar la Formació en Centres de Treball.

A l'Institut Superior d'FP Sanitària a Distància Claudio Galeno et facilitem el material necessari per estudiar, assistència telefònica, tutors personals i l'accés a la plataforma virtual perquè puguis participar en fòrums, enviar activitats i posar-te en contacte amb el professorat.

A més, gràcies a la nostra presència en diverses comunitats autònomes, podràs valorar, segons les teves necessitats, en quin dels nostres instituts vols realitzar la teva matrícula. Aquest és un aspecte important atès que el currículum i la càrrega lectiva de cada Cicle Formatiu varia en funció de la Comunitat Autònoma on s' imparteixi.

  Estudiar formación sanitaria a distancia

  Formación a distancia. Compagina tu vida laboral y personal

ESTUDIS FP A DISTÀNCIA PER COMPAGINAR
LA TEVA VIDA LABORAL I PERSONAL


L'acompliment d'altres activitats, l'horari laboral i la vida familiar impedeix que puguis conciliar, a més, la teva formació acadèmica. Amb el nostre model educatiu a Distància gaudiràs de tots els avantatges d'un horari flexible: tu decideixes quan estudiar.

A Claudio Galeno, realitzar la teva formació a Distància té les mateixes garanties que fer-ho de forma presencial. És a dir, podràs comptar amb el Departament d'Orientació i Assessorament Professional per encarrilar la teva carrera laboral, inscriure't a la nostra borsa d'ocupació pròpia, sol·licitar la Beca MECD per a FP, optar a una etapa de pràctiques a l'estranger amb la Beca Galenum i accedir a la universitat si curses un Grau Superior.

L'aprenentatge a Distància és igual que si assistisques de forma presencial a classes, amb la diferència que no hauràs de desplaçar-te contínuament a una aula i tu mateix gestionaràs amb major control els temps per estudiar.PREGUNTES FREQÜENTS

check-question

¿Com es fan els exàmens de la formació sanitària a distància?

Per a l'obtenció del teu títol homologat, hauràs de superar uns exàmens oficials que realitzaràs a l'institut de Claudio Galeno on et matricules.


check-question

¿Quan comencen les classes en la formació de sanitat a distància?

En general, les classes arrenquen el mes de setembre, a l'inici de l'anomenat any lectiu. Tanmateix, això és quelcom que pot canviar en funció de la comunitat autònoma a la qual pertany l'institut on t'hagis inscrit per portar el teu cicle de formació a distància.


check-question

¿Com funcionen els temps d'estudi en la formació professional a distància?

Tractant-se d'una formació online, des de la comoditat del teu domicili, pots triar el moment del dia amb total llibertat. Podràs gestionar el teu temps amb total compatibilitat amb altres àrees de la teva vida. I només hauràs de tenir en compte les dates dels exàmens.