Cursos de Doble titulació

La doble titulació sanitària fusiona dos cicles complementaris amb els mateixos mòduls d' estudi. D'aquesta manera, pots cursar dues titulacions en la meitat de temps. Aquests són alguns dels cursos que pots realitzar a Claudio Galeno.

¿QUÈ SIGNIFICA CURSAR
LA DOBLE TITULACIÓ SANITÀRIA?


Una Doble Titulació d' FP és la combinació de dues titulacions complementàries que poden compartir alguns mòduls. L'Institut Claudio Galeno posa a la teva disposició la possibilitat d'obtenir una doble titulació de Formació Professional en només dos cursos acadèmics.

Estructura de la Doble Titulació

Els mòduls del primer curs seran comuns per a les dobles titulacions de Laboratori Clínic i Biomèdic – Anatomia Patològica i Diagnòstic i d'Imatge per al Diagnòstic i Medicina Nuclear – Radioteràpia i Dosimetria.

En les dobles titulacions d'Emergències Sanitàries – Emergències i Protecció Civil i d'Higiene Bucodental – Pròtesis Dentals els mòduls del primer curs no són comuns, per la qual cosa t'oferim la possibilitat de cursar alhora una de les titulacions en modalitat a distància i una altra presencial, o bé una en torn de matí i una altra en torn de tarda.

  Qué es Doble Titulación FP Sanitaria

¿COM ACCEDIR-HI
A LA DOBLE TITULACIÓ?

Superant la prova d' accés específica:

Aquesta prova és igual per a tots els cicles de Grau Mitjà i té validesa per a tot el territori nacional. Les proves d'accés són organitzades i gestionades per cada Comunitat Autònoma a través de les seues Conselleries d'Educació.


Mitjançant accés directe:

Estaran exempts de realitzar la prova d' accés els alumnes següents:

Els qui tinguin aprovada la Prova d' Accés a la Universitat de majors de 25 anys

Els qui hagin aprovat la Prova d' Accés a Cicles Formatius de Grau Superior.

Els qui tinguin el títol de Graduat en Educació Secundària Obligatòria o un títol d' FP Bàsica.

Els qui estiguin en possessió del títol de tècnic o tècnic auxiliar o els equivalents a efectes acadèmics

Els qui hagin superat el BUP (Batxillerat Unificat Polivalent).

En qualsevol dels casos d'exempció de la prova d'accés, és necessari acudir a la Conselleria d'Educació de la Comunitat Autònoma corresponent per a consultar el procediment a seguir. Posteriorment, es podrà realitzar la inscripció en el cicle elegit.

REQUISITS


És requisit indispensable per accedir a la doble titulació FP haver complert els 17 anys d' edat.


¿QUANTS ANYS DURA?


Els Cicles Formatius de Grau Mitjà, segons la normativa de la LOE, tenen una durada de 2000 hores, distribuïdes en dos cursos acadèmics. Els cursos escolars es desenvolupen des de setembre a juny, igual que la resta de cursos de formació reglada.

¿QUE SÓN LES PRÀCTIQUES FORMATIVES
EN CENTRES DE TREBALL FCT?

La Formació en Centres de Treball és un dels mòduls de qualsevol cicle formatiu, la superació dels quals és necessària i imprescindible. Per obtenir la Doble Titulació, hauràs de realitzar la Formació en Centres de Treball corresponent a cada Cicle Formatiu.

Els alumnes realitzaran les seves pràctiques en una de les empreses amb les quals tenen conveni els Instituts de Claudio Galeno. Gràcies a això, tindràs una cobertura total d'experiència en ambdues titulacions, accedint d'aquesta manera a un major nombre de llocs de treball.

Doble Titulación FP Sanitaria - Ventajas de las Prácticas

AVANTATGES DE LES PRÀCTIQUES


Els nostres cicles de Doble Titulació combinen dos graus que tenen certa coincidència en la formació teòrica i pràctica. Gràcies al fet que aquest contingut és complementari, això resulta de gran ajuda a l'hora d'estudiar. D'aquesta manera, encara que inverteixes més temps per obtenir ambdues titulacions, resulta més ràpid que cursar primer una i després l'altra. ¡En només dos anys podràs obtenir una Doble Titulació! Una doble titulació t'ajudarà a mostrar major seguretat i eficàcia en el teu lloc de treball, ja que tindràs una visió més àmplia i completa en aquest àmbit.

SORTIDES
PROFESSIONALS

Tenir coneixements sobre dues temàtiques relacionades et convertirà en un professional polivalent amb un alt nivell de competitivitat: podràs diferenciar-te dels altres i accedir a noves i majors oportunitats laborals. A més, obtindràs més punts per a les borses d'ocupació dels diferents serveis autonòmics. D'aquesta manera, duplicaràs les possibilitats de trobar feina en el servei sanitari públic.


PREGUNTES FREQÜENTS

¿Estàs interessat a realitzar una FP de doble titulació?

Si encara no ho tens decidit, aquí tens algunes de les consultes més freqüents sobre la formació professional sanitària més completa i àmplia que t'ofereix Claudio Galeno

check-question

¿La doble titulació em permet obtenir un títol únic o dos títols, un per cada cicle formatiu?

En finalitzar la teva formació, rebràs dues titulacions diferents, oficials i totalment homologades per a cadascun dels cicles que componen la Doble Titulació.


check-question

¿Puc accedir a la universitat, després de cursar una Doble Titulació?

Per suposat. Es tracta d'una alternativa molt recomanada. Cursant la doble titulació, tindràs accés a 240 crèdits ECTS convalidables en qualsevol carrera universitària del mateix àmbit de coneixement.


check-question

¿Les pràctiques formatives seran en una o en dues empreses, per cada cicle de la Doble Titulació?

Hauràs de realitzar les pràctiques FTC de cadascun dels cicles en diferents indrets: una en horari de matí, i l' altra en horari de tarda. O, si ho prefereixes, pots ajornar-n'una de dues. En qualsevol cas, rebràs l'experiència de no una, si dues empreses.


check-question

¿És possible realitzar els dos cicles en la modalitat a distància?

Així és. Si ho desitges, pots cursar més d'una titulació a distància. D'aquesta manera podràs compaginar la teva formació professional sanitària amb la teva vida personal o laboral.